Het rijden met een aanhanger vergt de nodige training. Wil jij jouw aanhanger rijbewijs halen? Wil je rijden met een aanhanger voor persoonlijk gebruik of voor betere arbeidsopties? Neem dan eens contact op met Rijschool Wildenberg. Hier les je snel en eenvoudig. Zo leer je alle fijne kneepjes van het vak en kun je binnen de kortste keren met een aanhanger de weg op.

Wat leer je precies?

Wat moet je precies leren wanneer je wilt rijden met een aanhanger? Natuurlijk moet je de nodige rijervaring met een aanhanger achter de auto opdoen. Dit leer je als geen ander tijdens de lessen met een professionele rij-instructeur. Daarnaast leer je ook bijzondere verrichtingen zoals recht achteruit rijden met de aanhanger, keren en een laadperron achteruit inrijden. Je rijdt tijdens de lessen in een Ford Transit automaat en een tandem-as aanhangwagen.

Pakketten

Rijschool Wilderberg biedt meerdere pakketten voor het halen van aan aanhanger rijbewijs. De pakketten bevatten een lesduur van 3 tot 9 uur. Ook de examenkosten zijn inbegrepen in de prijs van deze pakketten. Zak je voor het CBR examen? Dan is het herexamen helemaal gratis. Je betaalt dus slechts één keer één prijs voor het halen van het aanhanger rijbewijs bij Rijschool Wilderberg.

Proefles

Wil je eerst zien of rijden met een aanhanger echt iets voor je is? Dan kun je altijd een proefles aanvragen via rijschoolwilderberg.nl. De kosten bedragen € 75,- voor deze proefles. Tijdens deze proefles rijdt je samen met een instructeur en leer je de fijne kneepjes van het vak. Aan het einde van deze les bepaal je zelf of je verder wilt gaan of niet.

Wil je meer weten over het halen van jouw aanhanger rijbewijs of jouw eerste proefles aanvragen? Neem dan een kijkje op rijschoolwilderberg.nl of neem telefonisch contact op voor meer informatie.