Mijn rijbewijs halen was altijd al een droom van me geweest, want ik ben echt gek op mooie auto’s. Toen het zover was en ik genoeg geld bij elkaar had gespaard om te kunnen lessen, heb ik meteen RijschoolKooiman.nl gebeld om een eerste les in te plannen! Via via kwam ik bij deze rijschool terecht doordat ik van verschillende mensen al goede verhalen had gehoord. De instructeur zou erg aardig zijn en de rijlessen waren hier erg nuttig, leuk en leerzaam. Ik was enorm benieuwd geworden, dus boekte ik eerst een proefles voor slechts € 10,- om te kijken of Rijschool Kooiman goed bij me zou passen.

Fijne instructeur en in een keer mijn rijbewijs gehaald!

Tijdens de eerste kennismaking in de proefles klikte het meteen met de instructeur. We hebben eerst zo’n tien minuutjes zitten praten om elkaar beter te leren kennen en daarna legde de instructeur de basics van het autorijden uit. Hierna was het dan eindelijk zover: we gingen samen een stukje rijden om in te schatten hoeveel lessen ik waarschijnlijk nodig zou hebben! Aangezien ik al best veel van auto’s weet en ook al een aantal jaar scooter rij, voelde ik me meteen als een vis in het water. Aan het einde van de proefles werd geschat dat ik tussen de 15 en 20 lessen nodig zou hebben en ik heb met de instructeur besloten dat we met 15 lessen zouden beginnen. We konden na deze 15 lessen nog altijd kijken of ik er eventueel nog een aantal lessen bij moest kopen. Uiteindelijk heb ik 17 lessen gehad en ben ik in een keer geslaagd voor mijn autorijbewijs! Rijschool Kooiman weet de perfecte mix tussen leerzame rijlessen en de nodige dosis gezelligheid te vinden. Na elke les had ik echt het gevoel dat ik weer iets nieuws geleerd had en dat ik steeds beter auto kon rijden. Ik kan daarom Rijschool Kooiman echt aanraden aan iedereen die in omgeving Amersfoort woont en nog een fijne rijschool zoekt!