De wind door de gaten van je helm, cruisend over mooie landweggetjes met uitzicht op het opkomende herfstzonnetje. Al deze vrijheid heb je maar op één manier: met de motor!

Motorrijden is een geweldige ervaring. De wind die langs je raast, het zonnetje in je visier: het geeft je een gevoel van vrijheid! Klinkt dit als wind… ehm muziek in de oren? Dan vindt jij motorrijden zeker weten leuk en ik heb voor jouw dé rijschool gevonden voor het halen van jouw motorrijbewijs!

Toen ik op internet aan het rondkijken was, kwam ik één rijschool tegen die meteen mijn aandacht trok: rijschoolwildenberg.nl. Naast de heerlijk overzichtelijke website kwam ik onder het kopje ‘motor’ iets tegen waar ik het zeker mee eens ben: motorrijden is, volgens rijschool Wildenberg ‘romantiek op twee wielen!’. Dit trok zodanig mijn aandacht, dat ik meteen geboeid was. Natuurlijk hangt de keuze van de rijschool af van meerdere factoren dan alleen jouw gevoel, dus ik was benieuwd. Het eerste wat je tegenkomt, is een overzicht van de pakketten die rijschool Wildenberg aanbiedt. Deze pakketten zijn: het A Basispakket, het A-G Getrapt Pakket en het Herexamenpakket. In het A Basispakket zit een lestijd van 600 minuten, die je in kan delen naar keuze. Er zit een gratis theoriecursus bij en ook de voorzieningen voor op de motor hoef je niet zelf te regelen! Het A-G Getrapt Pakket kan gezien worden als een klaarstoming voor het praktijkexamen, waarin je de laatste voorbereidingen voor het praktijkexamen treft. In het laatste pakket, het herexamenpakket, zitten vier lessen van een uur, waarin je nog een keer de puntjes op de i zet.

Het enthousiasme was van mijn gezicht af te lezen en ik wilde het liefst gelijk op die motor stappen! Nu is daar bij rijschool Wildenberg een mooie gelegenheid voor: voor 50 euro mag je een proefles van 90 minuten volgen. Dus: neem een proefles en creëer jouw vrijheid!